Joos: Ronaldo boos op Arabieren die 'Messi' roepen: hoe zielig kan je zijn?

Joos: "Ronaldo boos op Arabieren die 'Messi' roepen: hoe zielig kan je zijn?"

10-05-2023 11:43
3

Dat het op is tussen Lionel Messi en PSG lijkt ondertussen wel al duidelijk. De Argentijn zou deze zomer andere oorden gaan opzoeken en - zoals dat dan gaat bij supersterren - wordt Saoedi-Arabië genoemd als een van de mogelijke bestemmingen. Filip Joos ziet dit als een absolute vergissing, net zoals hij de overstap van Cristiano Ronaldo als vergissing ziet.

Tijdens de 90min podcast buigt de analist zich over de geruchten. Een uitgesproken mening heeft Joos alvast. “Ik vind dat waanzin”, opent de analist. Volgens Tuur Dierckx is het pure reclame voor het land. "Dit is propaganda voor het WK in Saoedi-Arabië dat ze absoluut naar daar willen halen". Joos lijkt verder ook vragen te stellen bij de overstap van Ronaldo. "De beelden die je van Ronaldo ziet van Arabieren die 'Messi' roepen en hij boos begint te worden, dan denk ik: hoe zielig kan je zijn", geeft Joos verder aan. "En nu ga je zelf naar daar."

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door 90 MINUTES podcast (@90minutespodcast)

Joos begrijpt verder niet dat de entourage van Messi hem geen halt zou toeroepen. “Dat wil zegen dat van al je slippendragers er geen één is die zegt: 'Lionel, dat regime? Dat is niet echt een tof land, doe het niet.’ Je gaat grootser zijn dan ooit als je niet hetzelfde doet als Ronaldo", besluit Joos.