SK Beveren houdt titeldroom levende na moeizame zege tegen Lierse

07-05-2023 17:57
9

De titelstrijd in de Challenger Pro League is dan toch niet helemaal afgelopen. SK Beveren had een overwinning nodig tegen Lierse SK en slaagde, na een knotsgekke wedstrijd, ook in die opdracht. Het werd 2-3.

Na de winst van RWDM had SK Beveren een driepunter nodigom nog aanspraak te maken op de titel. Het begon sterk aan de partij tegen Lierse SK, maar zag de thuiploeg via De Schryver toch eerst scoren.

Beveren kwam echter al snel met een antwoord en zorgde via Barry voor de gelijkmaker. Enkele minuten later scoorde zijn makker voorin Dieumerci Mbokani de 1-2.

In de tweede helft waren de kansen opnieuw voor Beveren, maar wist Lierse dankzij opnieuw De Schryver op gelijke hoogte te komen, maar dat bleek toch niet genoeg voor een punt. Toch kon Beveren uiteindelijk toch nog scoren via Lucas Ribeiro en wist Beveren met 2-3 te winnen.