'Na vertrek bij KV Kortrijk zet Leterme de stap richting Club Brugge'

'Na vertrek bij KV Kortrijk zet Leterme de stap richting Club Brugge'

06-05-2023 17:00
7

Bij Club Brugge staan er grote veranderingen te gebeuren. Niet alleen in de spelerskern, maar ook in de technische staf. Tom Caluwé staat op het punt om de club te verlaten en ook de toekomst van Vincent Mannaert is onzeker. Met Matthias Leterme komt er echter een nieuweling bij.

Bij Krant van West-Vlaanderen klinkt het dat er bij Club Brugge momenteel een gerucht de ronde doet dat Leterme richting Blauw-Zwart zal trekken. Leterme was de voorbije jaren CEO bij KV Kortrijk, maar nam onlangs afscheid van de Kerels.

Het opent de weg voor een overgang richting Club Brugge, waar hij de rechterhand van Mannaert kan orden. Dus niet als de vervanger van de huidige CEO van Club Brugge. De kans lijkt namelijk bijzonder klein dat Mannaert ondanks enige kritiek de voorbije weken Blauw-Zwart ook zal verlaten.

Voor de inmiddels 37-jarige Leterme is het een nieuwe stap in zijn carrière. De West-Vlaming begon in 2009 als secretaris financiën bij KV Kortrijk en werd in 2016 gepromoveerd tot Algemeen Directeur, een functie die hij tot voor kort uitvoerde.