Teuma (Union) over Napoli: “Beseffen jullie dat wij hetzelfde kunnen doen?”

Teuma (Union) over Napoli: “Beseffen jullie dat wij hetzelfde kunnen doen?”

6 mei - 12:01
1

Teddy Teuma en Union Saint-Gilloise spelen opnieuw een schitterend seizoen. Ook al verloren ze op de eerste speeldag van Antwerp, Union kan dit seizoen opnieuw meedingen naar de titel. Teuma neemt alvast een voorbeeld aan Napoli. 

Teuma en co reizen zaterdag naar Brugge in de hoop hun titelambities opnieuw leven in te blazen. Teuma heeft alvast inspiratie opgedaan wanneer hij in Napoli de titel de lucht in zag gaan. Toevallig zag hij na de wedstrijd tegen Antwerp de beelden van de titel van Napoli in Italië. 

“Ik zei tegen de jongens: ‘Beseffen jullie dat wij hetzelfde kunnen doen?’ We moeten onze kans grijpen en voor de titel vechten”, klinkt het bij Teuma in RTBF. “We moeten strijders zijn, de hele tijd 100% en we moeten voor elkaar willen vechten. We moeten terug naar een basis van Union: er is kracht in aantallen," vertelde Teuma.

"We mogen niet opgeven. Iedereen kan iedereen verslaan in de play-offs. Brugge staat vierde, maar ik weet zeker dat de spelers zeer toegewijd zijn. Ik verwacht geen team zonder ambitie. We gaan erheen om te winnen en we hebben de wapens om hen te verslaan.”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s