UPDATE: ‘Standard ligt in pole voor Mundle ondanks grote concurrentie’

UPDATE: ‘Standard ligt in pole voor Mundle ondanks grote concurrentie’

04-05-2023 14:10 Laatste update: 16-06-2023 23:11
25

Volgens transferexpert Fabrizio Romano zijn Anderlecht én Standard Luik geïnteresseerd in de transfervrije Tottenham-speler Romaine Mundle.

Mundle is een 20-jarige buitenspeler met een aflopend contract bij Tottenham. Dat betekent dat hij transfervrij kan overkomen. Dit seizoen speelde hij 23 matchen voor het B-elftal van Tottenham en daarin scoorde hij zeven keer en gaf hij vier assists.

Romano spreekt ook van andere Europese clubs, maar Anderlecht en Standard zijn de enige clubs die bij naam worden genoemd. Er zouden ook al gesprekken zijn gestart met het talent.

Update: Volgens Het Laatste Nieuws krijgen Standard Luik en RSC Anderlecht concurrentie van Nederlandse clubs voor Romaine Mundle. FC Utrecht zou al een voorstel op tafel hebben gelegd voor het transfervrij Spurs-talent. Hij zou ook een stap naar de Eredivisie verkiezen.

Update: Fabrizio Romano is met een update gekomen over Romain Mundle. Volgens de transferexpert ligt Standard Luik in pole om het Spurs-talent transfervrij aan te trekken ondanks de grote concurrentie.