Keita volgend seizoen gewoon weer bij OHL?: 'Dat is iets te voorbarig van Antwerp'

Keita volgend seizoen gewoon weer bij OHL?: 'Dat is iets te voorbarig van Antwerp'

03-05-2023 10:51 Laatste update: 11:44
6

Mandela Keita, bankzitter in de bekerfinale bij Antwerp, wordt momenteel gehuurd van Oud-Heverlee Leuven. Of de middenvelder ook volgend seizoen bij Antwerp speelt is momenteel onduidelijk. Het nieuwsblad meldt dat The Great Old geen tien miljoen voor zijn diensten wil betalen. 

In de huurovereenkomst tussen beide clubs werd ook een afkoopsom opgenomen. Antwerp zou zo’n tien miljoen euro voor de middenvelder moeten betalen. Antwerp vindt die som te hoog, maar zou volgend jaar graag Keita in de kern houden. 

In Extra Time gaf CEO Sven Jacques aan dat Keita volgend seizoen gewoon terug naar Leuven trekt. Volgens Het Nieuwsblad is deze uitspraak iets te voorbarig. ‘Beide partijen gaan nog rond de tafel zitten en Antwerp hoopt een lagere prijs te kunnen bedingen’, klinkt het in Het Nieuwsblad. 

‘Bij OHL hopen ze natuurlijk op de jackpot. In Leuven wordt er alvast vanuit gegaan dat Keita niet meer terugkeert. Koopt Antwerp hem niet, dan zijn er genoeg andere geïnteresseerden’, lezen we verder in de krant. Keita zou volgens de krant ook op een hoger niveau willen spelen dan Leuven.