Schoofs na Croky Cup finale Mechelen-Antwerp: Was ons doel de laatste maanden

Schoofs na Croky Cup finale Mechelen-Antwerp: "Was ons doel de laatste maanden"

01-05-2023 17:55
5

Rob Schoofs, de aanvoerder van KV Mechelen, reageert na de verloren Croky Cup finale tegen Royal Antwerp FC. De aanvoerder baalt van de verliespartij tegen Antwerp, maar ziet wel in dat Antwerp sterker voor de dag kwam.

Schoofs wordt na de wedstrijd gevraagd of het verliezen van de finale pijn doet bij de aanvoerder. “Ja, dit was ons doel van de laatste maanden, hier hebben we lang naar uitgekeken. Dit is een hele grote ontgoocheling”, vertelt Schoofs aan Het Laatste Nieuws.

Schoofs wordt vervolgens gevraagd waar het aan heeft gelegen dat Mechelen niet als winnaar van het veld stapte. “In het algemeen was Antwerpen sterker dan ons, we waren in één fase niet scherp en het is direct een goal. Voor de rest stonden we in positie iets te laag, waardoor we er zelf moeilijk uit kwamen, de afstand naar de goal was te groot”, deelt Schoofs.

Schoofs wordt uiteindelijk nog gevraagd wat er nu op het programma staat voor Mechelen, aangezien de reguliere competitie van de Jupiler Pro League voorbij is en er geen Play-Offs zijn voor Mechelen. “Het seizoen zit erop, tijd om even op adem te komen en dit te verwerken”, besluit Schoofs.