Gheysens na bekerwinst Antwerp: “Overmars en Van Bommel zijn vakmannen”

Gheysens na bekerwinst Antwerp: “Overmars en Van Bommel zijn vakmannen”

01-05-2023 11:30
6

Paul Gheysens, de eigenaar van Royal Antwerp FC, was onderdeel van de feestvreugde bij Antwerp nadat zijn club de Croky Cup wist te winnen ten koste van KV Mechelen. Gheysens werd massaal toegezongen, Gheysens werd naar het podium gevraagd door aanvoerder Toby Alderweireld.

Alderweireld, de aanvoerder van Antwerp, vertelde dankbaar over wat Gheysens mogelijk heeft gemaakt binnen de club Antwerp FC. "Het is de man die ons naar het volgende niveau heeft gebracht", citeert Sporza Alderweireld.

Gheysens zelf reageerde ook op de bekerwinst van Antwerp.  "Op drie jaar tijd hebben we twee keer de beker gewonnen. Dat is prachtig, onze groep is echt een familie geworden", sprak Gheysens.

Gheysens liet zich zeer content uit over de leiding binnen de club. De eigenaar vertelde het volste vertrouwen te hebben. "Ik kan genieten van de organisatie die we neergepoot hebben. Zo staan er momenteel heel wat magnifieke mensen aan de leiding bij ons. Marc Overmars en Mark van Bommel zijn beiden vakmannen", besloot Gheysens.