Analist Snelders over Antwerp in opmars: Ze blijven maar groeien

Analist Snelders over Antwerp in opmars: "Ze blijven maar groeien"

01-05-2023 08:40 Laatste update: 09:08
4

Voor Royal Antwerp FC is dit nu al een geslaagd seizoen. Zondag pakte de ploeg van trainer Mark van Bommel de Beker van België tegen KV Mechelen (0-2) en ook strijdt de Great Old nog mee om het kampioenschap van de Jupiler Pro League. Analist Eddy Snelder nam de groeiende ploeg onder de loep.

"Ze zijn hun doelstellingen en ambities aan het verleggen. Antwerp lijkt over onbeperkte mogelijkheden te beschikken en dat zie je ook aan de resultaten", vertelde Snelders aan Sporza over de Belgische club in opmars.

"Het verdedigende geheel is indrukwekkend met de driehoek Alderweireld - Pacho - Butez. Daarnaast is er het sterke middenvelder met Vermeeren als uitschieter, Janssen als uitstekende targetman en veel flyers rond hem", aldus Snelders over de succesfactoren van Antwerp. De analist is van mening dat het Antwerp van Van Bommel in staat is om iedereen pijn te doen.

Antwerp kan niet al te lang nagenieten na bekerwinst tegen KV Mechelen. De ploeg staat aankomende zondag alweer een zware klus te wachten tegen Union SG in de Play-Offs 1.