Mourinho kijkt bij vrouwenselectie Roma na zoveelste blessuregeval

Mourinho kijkt bij vrouwenselectie Roma na zoveelste blessuregeval

30 april - 13:55
1

José Mourinho zag AS Roma zaterdag in de slotfase de gelijkmaker van AC Milan incasseren. De Portugese succescoach stoort zich aan de enorme hoeveelheid blessures waar I Giallorossi mee te kampen hebben en doet een opvallende suggestie. 

Rode Duivel Alexis Saelemakers tekende namens AC Milan in de slotfase nog voor de 1-1 en daar schiet Roma weinig mee op. De Romeinen blijven op plek vijf staan en konden met een overwinning over AC Milan heen. "Als ik kijk naar hoe we gespeeld hebben, vind ik het een oneerlijk resultaat", stelt Mourinho achteraf op het persmoment. "We zijn geen rijk team, we hebben geen grote selectie en iedere keer als we een speler kwijtraken hebben we een probleem, maar om dan zó te kunnen vechten… Alleen wij kunnen dat."

Bij Roma ontbreken Chris Smalling, Diego Llorente, Georginio Wijnaldum, Rick Karsdorp en Paulo Dybala. In het duel met Milan kwamen Marash Kumbulla en Andrea Belotti daar nog eens bij. "Ons vrouwenteam is vandaag kampioen geworden en ze hebben een zeer goede verdediger die nog bij Bayern München heeft gespeeld (Carina Wenninger, red.). Misschien kan zij met ons meedoen", grapt Mourinho. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s