'Sancho keert liever vandaag dan morgen terug naar Borussia Dortmund'

'Sancho keert liever vandaag dan morgen terug naar Borussia Dortmund'

29-04-2023 16:26
3

Jadon Sancho zou niet al te gelukkig zijn bij Manchester United. De 23-jarige vleugelaanvaller keert liever vandaag dan morgen terug naar Borussia Dortmund, stelt de Süddeutsche Zeitung.

De situatie van Sancho op Old Trafford komt aan bod in een uitgebreid stuk van de Duitse krant over Donyell Malen. De ex-PSV'er werd als opvolger van de Engelsman binnengehaald door Dortmund, maar lange tijd leek hij 'een miskoop van dertig miljoen euro'. Plots heeft Malen zijn draai echter gevonden, met zes goals en twee assists in zijn laatste zes Bundesliga-duels. Daarmee lijkt hij alsnog in de voetsporen van Sancho te treden.

Vervolgens bespreekt de Süddeutsche Zeitung de situatie van Sancho bij Manchester United. Hoewel manager Erik ten Hag de laatste weken vaker een beroep op hem doet, kan de Engelsman de verwachtingen nog niet waarmaken. Vooral in de eerste seizoenshelft worstelde hij met zijn fitheid. 'Sancho staat grotendeels buitenspel in Manchester en keert liever vandaag dan morgen op huurbasis terug naar Dortmund', klinkt het.

The Mancunians namen Sancho in 2021 voor minimaal 85 miljoen euro over van Die Borussen. Zijn contract loopt nog door tot medio 2026.