OFFICIEEL: Club Brugge haalt aanvaller Skoras bij Lech Poznan

OFFICIEEL: Club Brugge haalt aanvaller Skoras bij Lech Poznan

26-04-2023 17:18 Laatste update: 23:15
79

Club Brugge laat er geen gras over groeien en heeft na het halen van de Champions’ Play-offs nog goed nieuws voor de fans. Club Brugge deelt mee dat het haar eerste versterking beet heeft. Aanvaller Michał Skóraś tekent een contract tot 2027 bij Club Brugge.

De aanvaller doorliep de jeugdreeksen bij Lech Poznan en maakte met een sterk seizoen indruk op de scoutingscel van Club Brugge. De nieuwe linksbuiten van Club Brugge heeft volgens transfermarkt.be een marktwaarde van zo'n zes miljoen euro. Skóraś doorliep de juegdreeksen van de Poolse club en is ondertussen 23 jaar jong. Zijn prestaties in de Europese campagne van Poznan maakten indruk op Club Brugge.

'Nadat hij vorig seizoen de titel kon pakken met Lech Poznan wist hij dit seizoen ook z'n stempel te drukken op Europees niveau', lezen we op de website van Club Brugge. In de UEFA Conference League was hij goed voor zeven goals en vier assists. In de Poolse compeitie scoorde hij acht goals en wist hij ook een assist af te leveren. De Poolse international tekent een contract voor vier jaar.