Tainmont (ex-Charleroi) over Play-Off 1: Union hierin verliezer, niet eerlijk

Tainmont (ex-Charleroi) over Play-Off 1: "Union hierin verliezer, niet eerlijk"

25-04-2023 18:10
16

Oud-voetballer Clément Tainmont reageert op het wedstrijdprogramma van de Champions’ Play-Offs na de reguliere competitie van de Jupiler Pro League. Volgens de Franse oud-linksbuiten is het vooral Union SG dat zeer benadeeld wordt door de planning.

Tainmont, de oud-linksbuiten van onder meer Sporting Charleroi, KV Mechelen en Royal Excel Mouscron vertelt dat de planning van de Champions’ Play-Offs hem stoort. De Fransman vertelt dat vooral Union benadeeld wordt. “Ze spelen hun eerste wedstrijd pas op woensdag 3 mei, tegen Royal Antwerp FC. En drie dagen later, dus met heel weinig hersteldagen, spelen ze hun tweede uitwedstrijd bij Club Brugge", citeert RTBF Tainmont.  

Tainmont vertelt verder dat het zwaarder is voor Union omdat ze twee wedstrijden drie dagen na elkaar moeten spelen. “Ik denk dat Union hierin de verliezer is, dat vind ik niet erg eerlijk", besluit Tainmont.

De Champions’ Play-Offs, de ontknoping van de Jupiler Pro League, begint op 30 april met de wedstrijd KRC Genk-Club Brugge. Op deze dag speelt Antwerp ook de finale van de Croky Cup tegen KV Mechelen.