Borsellino over RSC Anderlecht: “Komst Slimani bevestigt dat er niet gebouwd wordt

Borsellino over RSC Anderlecht: “Komst Slimani bevestigt dat er niet gebouwd wordt

24 april - 23:10
17

Het teleurstellende seizoen van RSC Anderlecht is voer voor discussie. De ploeg wordt veelvuldig bekritiseerd door de tegenvallende prestaties. Anderlecht eindigde uiteindelijk op de elfde plaats in de Jupiler Pro League, journalist Swann Borsellino reageerde op dit gegeven.

Volgens journalist Borsellino symboliseert het aantrekken van de ervaren Islam Slimani het probleem van Anderlecht. De journalist vond dat Slimani zelf een prima seizoen draaide. "Maar het bevestigt dat er niet veel gebouwd wordt als je zo'n speler meebrengt. Kunnen we in de toekomst om hem heen bouwen met zijn leeftijd?”, citeert RTBF Borsellino.

Borsellino vertelt verder dat Anderlecht zich bewust moet zijn van het imago en de toekomst van de club. “Anderlecht is een club met een reputatie die de grenzen overschrijdt, op dit moment lijkt er niks te zijn gebouwd om deze reputatie waar te maken. Als mensen die een club volgen erin willen blijven geloven, moet je weten waar de boot naartoe gaat. En op dit moment is dat niet het geval", besluit Borsellino.