‘Portugees en Belgisch talent Moreira (ex-Standard) kan transfervrij naar Chelsea’

‘Portugees en Belgisch talent Moreira (ex-Standard) kan transfervrij naar Chelsea’

22-04-2023 21:08
21

Diego Moreira, de talentvolle Portugese Belg, staat onder serieuze belangstelling van Chelsea. De achttienjarige Moreira komt momenteel uit voor SL Benfica, maar zijn contract bij Benfica loopt deze zomer af. Chelsea herkent de potentie van Moreira en wil Moreira deze zomer overnemen.

Moreira geniet op dit moment serieuze interesse vanuit Chelsea. Het contract van Moreira loopt deze zomer af bij Benfica en journalist Fabrizio Romano weet dat Chelsea in een ver stadium is om zich van de handtekening van Moreira te verzekeren.

Moreira wordt vooral ingezet als linksbuiten en heeft voor zijn interlandcarrière nog niet definitief voor Portugal gekozen. De jonge flankspeler is in Luik geboren en kan ook nog de keuze maken om voor de Rode Duivels te gaan.

Moreira werd in de zomer van 2020 door Benfica overgenomen vanuit de jeugd van Standard. Moreira speelde dit seizoen negentien wedstrijden in de Liga Sabseg, de tweede Portugese klasse. In negentien wedstrijden kwam de linksbuiten tot twee doelpunten en twee assists.