KAS Eupen in het nauw door Zulte Waregem: “Heel pijnlijk, moeilijk te aanvaarden”

KAS Eupen in het nauw door Zulte Waregem: “Heel pijnlijk, moeilijk te aanvaarden”

16-04-2023 13:16
1

KAS Eupen stond langere tijd op een veilige afstand van de degradatiezone, maar met nog een wedstrijd te gaan kan het zo maar mis gaan voor de ploeg van hoofdtrainer Edward Still. Eupen verloor thuis met 1-5 tegen directe concurrent SV Zulte Waregem, hoofdtrainer Still reageert.

Volgens de hoofdtrainer van Eupen blijft het een simpele zaak voor zijn team. In de laatste wedstrijd staat Eupen tegenover Club Brugge. "Het blijft supersimpel: als we winnen tegen Club, blijven we erin", citeert Sporza Still.  

Directe concurrent Zulte Waregem speelt zijn laatste wedstrijd tegen Cercle Brugge, Eupen speelt uit bij Club Brugge. Als Eupen punten laat liggen en Zulte Waregem wint, dan degradeert Eupen en is Zulte Waregem veilig. "We moeten een resultaat pakken tegen Club. Dat is moeilijk, maar het is ook mogelijk. 100 procent", vertelt Still.

Met nog maar een wedstrijd te gaan in de Jupiler Pro League staat Eupen nu op de vijftiende plaats met 28 punten na 33 gespeelde wedstrijden. Zulte Waregem zit daar op slechts een punt achter.