Vrancken (Genk) na wissel Sor: “Hopelijk hebben we ons deel van de pech nu gehad”

Vrancken (Genk) na wissel Sor: “Hopelijk hebben we ons deel van de pech nu gehad”

10-04-2023 22:15
17

Koploper KRC Genk verloor afgelopen weekend op bezoek bij Standard met 2-0. De koploper liep behalve een mentale dreun ook fysieke klachten op. Hoofdtrainer Wouter Vrancken reageert na de vroegtijdige wissels van Carlos Cuesta en Yira Sor.

Vrancken vertelt dat hij als hoofdtrainer ontzettend veel verschillende spitsen voorbij heeft zien komen dit seizoen. “Dessers, Onuachu en Németh zijn vertrokken. Samatta en Arokodare kwamen erbij, maar de ene was vandaag ziek en de andere is geblesseerd”, citeert Het Nieuwsblad Vrancken.

Vrancken vertelt dat hij op deze manier al vijf spitsen telt die niet beschikbaar zijn. “Als dan ook nog Sor, optie nummer zes, na een trap vervangen moet worden, wordt het toch een beetje van het goede te veel. Hopelijk hebben we ons deel van de pech nu gehad”, besluit Vrancken.

Door het verlies tegen Standard staat Genk nog steeds bovenaan in de Jupiler Pro League. Zowel Union SG als Royal Antwerp FC kwamen wel wat dichterbij. Union staat nog op de tweede plaats met slechts twee punten minder, Antwerp staat derde met vijf punten minder.