Stijnen is streng voor jonkies van Antwerp en KAA Gent: Veel arrogantie

Stijnen is streng voor jonkies van Antwerp en KAA Gent: "Veel arrogantie"

5 april - 10:55
16

Het toelaten van beloftenploegen in de nationale reeksen heeft al voor flink wat kritiek gezorgd. Niet alleen in de Challenger Pro League, waar de beloftenploegen wel weten te overtuigen, maar ook in de Eerste Nationale. Zo lijkt Stijn Stijnen geen grote fan te zijn van die vernieuwing.

In de reeks van Patro Eisden, waar Stijnen trainer van is, spelen momenteel de beloftenploeg van Royal Antwerp FC (17e), Charleroi (15e), OHL (10e) en KAA Gent (8e). In die reeks hebben de beloftenploegen ook nog geen indruk gemaakt op Stijnen, die bijzonder scherp is voor hun deelname aan de competitie.

"We pakken 24 op 24 tegen de beloftenploegen. Buiten Gent moeten we toch vooral vaststellen dat de inbreng van die ploegen weinig tot geen meerwaarde betekent", zegt hij op de clubkanalen van Patro. "Vaak was er in die wedstrijden ook nog blijk van veel arrogantie bij die ploegen. Mijn spelers hebben op dat vlak de puntjes op de i gezet", geeft hij aan.

Stijnen is met zijn Patro Eisden alvast bezig aan een goed seizoen en staat stevig aan de leiding in Eerste Nationale. Patro heeft momenteel vijf punten op eerste achtervolger Club Luik en zelfs vijftien punten op nummer drie Francs Borains.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Koninklijke Patro Eisden MM (@patro_eisden)

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s