Delorge geen schorsing opgelegd na dubieuze rode kaart tijdens Lierse – Club NXT

Delorge geen schorsing opgelegd na dubieuze rode kaart tijdens Lierse – Club NXT

03-04-2023 19:01
2

Mathias Delorge van Lierse SK krijgt geen schorsing opgelegd na zijn rode kaart tegen Club NXT. Lierse verloor afgelopen weekend met 1-2 van Club NXT in de Promotion poule van de Challenger Pro League. Lierse voelde zich niet voor het eerst dit seizoen zwaar benadeeld door een dubieuze rode kaart.

Voor Lierse was dit de zoveelste keer dit seizoen dat de club zich zwaar benadeeld voelde door de arbitrage. ‘De rode kaart die scheidsrechter Arthur Denil zaterdag trok voor een ingreep van Mathias Delorge zorgde voor grote woede en frustratie bij Lierse. Het was nu al de vierde uiterst omstreden rode prent dit seizoen die de Pallieters moesten doorslikken’, meldt De Gazet Van Antwerpen.

Lierse kreeg bij een 1-0 voorsprong de dubieuze rode kaart gepresenteerd en verloor uiteindelijk met 1-2 van Club NXT. Toch is het een meevaller voor de club dat Delorge in ieder geval geen wedstrijdschorsing heeft gekregen van het Bondsparket.

Lierse staat op dit moment vijfde in de Promotion poule van de Challenger Pro League. Beerschot VA staat met vier punten meer op de vierde plaats en de RSCA Futures staan zesde met vier punten minder.