Uitblinker Ohio (Standard): “Als we onze laatste drie wedstrijden winnen …”

Uitblinker Ohio (Standard): “Als we onze laatste drie wedstrijden winnen …”

02-04-2023 14:58
5

Standard wist zeer snel de uitwedstrijd te beslissen tegen KV Oostende. Standard won met 1-3 van Oostende en de jonge spits Noah Ohio werd de uitblinker met twee doelpunten. Ohio reageert op zijn sterke optreden en ziet meer mogelijkheden met Standard.

De twintigjarige Ohio scoorde twee keer binnen drie minuten tegen Oostende. Zijn eerste doelpunt leverde wat discussie op, de vraag ontstond of dit doelpunt wel echt op Ohio zijn naam kwam te staan. “Maar dat was mijn goal, toch? Die bal ging binnen, zeker weten. Ze moeten hem aan mij geven”, citeert Het Belang van Limburg Ohio.

Het doelpunt werd toegekend aan Ohio en dit was de eerste keer dat Ohio binnen één wedstrijd twee doelpunten maakte. De spits is hier erg content mee en ook met zijn huidige hoofdtrainer bij Standard, Ronny Deila. “Dat werd ook wel eens tijd. Ik krijg het vertrouwen van de coach, die enorm veel met me bezig is. Zo veel dat mijn ploegmaats hem al lachend mijn vader noemen”, vertelt Ohio.

Door de zege van Standard staat de ploeg nu op de vijfde plaats in de Jupiler Pro League. De ploeg staat er erg goed voor om de Play-Offs 2 te behalen dit seizoen. Ohio durft toch nog omhoog te kijken, ook al ligt KAA Gent nog vijf punten voor met nog drie wedstrijd te spelen. “Als we onze laatste drie wedstrijden winnen, is er misschien nog iets mogelijk”, besluit Ohio.