'Burnley en Kompany geven Verbruggen niet op, Anderlecht vraagt enorme som'

'Burnley en Kompany geven Verbruggen niet op, Anderlecht vraagt enorme som'

02-04-2023 14:00 Laatste update: 14:01
23

Vincent Kompany en Burnley FC kunnen binnenkort de promotie naar de Premier League vieren en willen zich dan ook voorbereiden op het seizoen in de Engelse hoogste klasse. Het is nu al bezig met de versterkingen voor volgend seizoen en denkt daarvoor opnieuw aan Bart Verbruggen.

De doelman van RSC Anderlecht werd afgelopen zomer al gelinkt aan Burnley, maar beide clubs vonden toen geen akkoord. Burnley besloot om de Kosovaarse doelman Arijanet Muric te huren van Manchester City. Die lijkt na het seizoen echter terug te gaan keren, waardoor Burnley het vizier weer richt op Verbruggen.

Volgens The Sun is de ploeg van Kompany ook bereid om bijzonder ver te gaan voor de doelman. Het wilde afgelopen zomer nog vijf miljoen euro betalen voor de Nederlander. Die som is mede door zijn doorbraak bij paars-wit nu flink verhoogd. Bij de Engelse bron klinkt namelijk dat Anderlecht minstens zeventien miljoen euro verlangt voor Verbruggen.

Burnley is ook niet de enige ploeg die interesse toont in Verbruggen. De Nederlander kan namelijk ook rekenen op de interesse van onder andere Manchester United en Liverpool FC.