Still (Eupen) over RSC Anderlecht: “Sterk, de trainerswissel heeft geloond

Still (Eupen) over RSC Anderlecht: “Sterk, de trainerswissel heeft geloond"

02-04-2023 12:33

KAS Eupen hoofdtrainer Edward Still blikt vooruit op de wedstrijd tussen KAS Eupen en RSC Anderlecht. Eupen ontvangt Anderlecht en weet dat Anderlecht in erg goede doen is. Hoofdtrainer Still wil het thuisvoordeel maximaal gaan benutten.

Hoofdtrainer Still gaat ervanuit dat het een pittige wedstrijd wordt tegen Anderlecht. Still ziet in dat Anderlecht in een goede vorm steekt, mede door Anderlecht zijn hoofdtrainer Brian Riemer. “We treffen een sterke tegenstander, de trainerswissel heeft geloond. De ploeg van Anderlecht is in vorm, speelt de beste pressing en tegenpressing van de Liga en pakt uit met precies offensief voetbal”, citeert Sporza Still.

Eupen staat op dit moment op de vijftiende plaats in de Jupiler Pro League en punten zijn goud waard voor lijfsbehoud, weet ook Still. “We hebben van de interlandbreak gebruikgemaakt om de batterijen op te laden voor de laatste 4 belangrijke duels”, aldus Still. De hoofdtrainer vertelt verder dat hij weet dat het een zware dobber zal hebben aan Anderlecht, maar hij wil het maximale uit het thuisvoordeel halen. “Met ons thuisvoordeel willen we hen in moeilijkheden brengen”, besluit Still.