Engels (ex-Club Brugge) maakt opnieuw indruk bij Augsburg: 'Gaat naar grote ploeg'

Engels (ex-Club Brugge) maakt opnieuw indruk bij Augsburg: 'Gaat naar grote ploeg'

01-04-2023 21:33
5

Arne Engels heeft na zijn vertrek bij Club Brugge een kans gekregen bij FC Augsburg en heeft die helemaal gegrepen. De middenvelder is bij de Duitse club een onbetwistbare basispion geworden en bedankte daar zaterdag nog eens voor met een knalprestatie.

Onze landgenoot kreeg tegen VfL Wolfsburg een basisplek en wist Rode Duivel Koen Casteels met zijn Augsburg al na twee minuten te passeren. Een corner van Engels belandde via Wolfsburg-speler Arnold in doel en bracht Augsburg op voorsprong.

Net na het half uur kreeg Engels ook een assist op zijn naam staan en bediende hij Berisha, die er 0-2 van maken. Dat bleek echter niet genoeg voor winst tegen Wolfsburg, waarvoor Sebastiaan Bornauw op de bank bleef. In het absolute slot konden Waldschmidt en Felix Nmecha (broer van voormalig RSC Anderlecht-speler Lukas Nmecha) nog voor het 2-2 gelijkspel zorgen.

Engels heeft inmiddels elf partijen in in de Bundesliga achter de rug voor Augsburg en was daarin goed voor drie assists. Hij staat met de ploeg inmiddels op een twaalfde plek in de Bundesliga. Wolfsburg staat op de negende plek in de stand.