PSG denkt aan dure vogel Osimhen (ex-Charleroi) en aast op ruildeal'

PSG denkt aan dure vogel Osimhen (ex-Charleroi) en aast op ruildeal'

01-04-2023 13:15
2

Paris Saint-Germain gaat serieus werk maken van de komst van Victor Osimhen (ex-Charleroi), meldt RMC Sport. Luis Campos, technisch directeur in Parijs, ziet het als een 'mogelijke operatie' om de SSC Napoli-spits te halen.

Het aantrekken van Osimhen heeft prioriteit bij PSG, klinkt het. Campos kent de 24-jarige Nigeriaan goed, aangezien hij hem in 2019 naar Lille OSC haalde. Naar verluidt heeft de Portugese directeur al contact gehad met de entourage van Osimhen over een mogelijke transfer naar PSG. Napoli zou het onderste uit de kan willen halen en verlangt zeker honderd miljoen euro.

De Napolitanen kochten Osimhen in 2020 voor 75 miljoen euro en zijn erop gebrand winst te maken. PSG kan komende zomer geen honderd miljoen euro op tafel leggen, maar Campos ziet alternatieve mogelijkheden om Osimhen in te lijven. Mauro Icardi en Leandro Paredes worden genoemd in een mogelijke ruildeal, zodat de transfersom lager uitvalt. Het is onduidelijk of beide spelers een transfer naar Napoli zien zitten.

Osimhen is bezig aan een ijzersterk seizoen. De spits scoorde tot dusver 21 keer in 23 competitiewedstrijden, terwijl hij in vijf Champions League-optredens vier keer trefzeker was.