Van Bommel (Antwerp): In België win je geen een wedstrijd zonder slag of stoot

Van Bommel (Antwerp): "In België win je geen een wedstrijd zonder slag of stoot"

31 maart - 23:58
7

Mark van Bommel, de hoofdtrainer van Royal Antwerp FC, is erg blij met de 0-2 overwinning op SV Zulte Waregem. De Nederlandse hoofdtrainer zag Toby Alderweireld in de slotfase nog twee doelpunten maken. Van Bommel is tevreden en weet dat je nergens in België makkelijk de punten op kan halen.

Van Bommel uit zich tevreden na de gewonnen wedstrijd van Antwerp uit bij Zulte Waregem. Van Bommel benadrukt ook de zware omstandigheden van de wedstrijd. “In België is er geen enkele wedstrijd die je zonder slag of stoot wint, wij zijn dus best tevreden met deze driepunter tegen een stugge tegenstander en in niet echt makkelijke weersomstandigheden”, citeert Het Laatste Nieuws van Bommel.

Van Bommel vertelt verder dat hij vindt dat zijn ploeg goed georganiseerd stond. “We stonden goed, gaven weinig weg, maar toch kan je zomaar op achterstand komen en het jezelf moeilijk maken. Wij zijn zeer geduldig gebleven”, besluit van Bommel.

Door de overwinning van Antwerp heeft de ploeg zichzelf verzekerd van de Champions’ Play-Offs. Door de drie punten staat Antwerp nog maar twee punten achter Union SG en vijf punten achter koploper KRC Genk. Beide ploegen moeten nog wel in actie komen dit weekend.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie