Genk is niet nerveus, Vrancken: “Je leest er veel over, maar ik merk er niks van”

Genk is niet nerveus, Vrancken: “Je leest er veel over, maar ik merk er niks van”

31 maart - 22:20
3

KRC Genk staat nog altijd bovenaan in de Jupiler Pro League, na de interlandbreak staat een thuiswedstrijd tegen OH Leuven op de planning. Hoofdtrainer Wouter Vrancken geeft aan dat de koploper geen last heeft van spanning.

Genk staat nog altijd aan kop in de Jupiler Pro League, toch is Union SG erg dichtbij gekomen. Het scheelt nog maar drie punten tussen beide ploegen. Vrancken zegt er het volgende over. “Ja, we staan op kop, maar die eerste plaats is pas aan het einde van play-offs van tel”, citeert Het Laatste Nieuws Vrancken.

Vrancken ziet in dat Genk nog een zwaar programma voor de boeg heeft. Na Leuven wachten Standard, RSC Anderlecht en Sporting Charleroi nog. “Stuk voor stuk wedstrijden die je dwingen om een hoog niveau te halen, wil je resultaat boeken. Dat kan alleen maar goed zijn met het oog op de play-offs”, vertelt Vrancken.

Vrancken gaat nog iets dieper in op de spanning die er binnen zijn ploeg zou zijn. Volgens Vrancken is hier niets van waar. “Je leest veel over nervositeit bij ons, maar zelf merk ik daar niks van”, besluit Vrancken.

Genk staat straks hoe dan ook in de Champions’ Play-Offs samen met Royal Antwerp FC en Union SG. Het blijft spannend welk team als vierde team meedoet in de groep. KAA Gent en Club Brugge zitten midden in de strijd om dit laatste ticket te bemachtigen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie