Vrancken oogst grote lof van Genk-uitblinker: Hij heeft alles veranderd

Vrancken oogst grote lof van Genk-uitblinker: "Hij heeft alles veranderd"

31-03-2023 20:44

Na een debuutseizoen met ups en downs bij KRC Genk is Mike Trésor deze campagne helemaal ontploft. De middenvelder is één van de sterkhouders bij de Limburgers en dankt daarvoor coach Wouter Vrancken.

Trésor had het aanvankelijk moeilijk bij Genk, maar lijkt nu toch helemaal doorgebroken te zijn. Grotendeels dankzij Vrancken, oordeelt de middenvelder bij Transfermarkt. "Hij heeft me mijn kans en zijn vertrouwen gegeven, dat heeft alles veranderd", klinkt het.

"Zelfs als ik een mindere match speel, weet ik dat zijn vertrouwen in mij intact is gebleven. Dus is het aan mij om dat vertrouwen op het veld uit te betalen. Ik denk overigens dat dat geldt voor heel de ploeg, want het is uiteindelijk quasi dezelfde ploeg als die van vorig seizoen", aldus Trésor.

Voor Trésor is het dan ook duidelijk dat Vrancken een absolute topcoach is. "Vrancken is een coach die de spelers begrijpt en weet wat hij moet doen in een bepaalde situatie. Dat vergemakkelijkt de situatie voor iedereen, niet alleen wat betreft de taken op het veld, maar ook de onderlinge relaties", besluit hij.