Geen misstap meer voor Club Brugge: We gaan voor een 12 op 12

Geen misstap meer voor Club Brugge: "We gaan voor een 12 op 12"

31 maart - 20:18
12

Club Brugge heeft een aantal moeilijke maanden achter de rug en is voorlopig naar de vijfde plek in de stand gezakt. De komende weken worden dan ook bijzonder belangrijk voor Blauw-Zwart, beseft ook trainer Rik De Mil.

Als Club Brugge de vierde plek nog wil halen, zal het flink wat punten moeten pakken. Dat weet ook De Mil, die voor een zware taak staat bij de Bruggelingen. "We gaan voor 12 op 12, maar hoeven dat zinnetje niet elke dag te herhalen", klinkt het op zijn persconferentie.

Een misstap kunnen de Bruggelingen zich alvast niet meer veroorloven. Dat zorgt voor flink wat druk, maar daar maakt De Mil zich geen zorgen over. "Dat we gewoon zijn om met druk om te gaan, is een voordeel", zegt De Mil. "Dat hebben we de voorbije jaren getoond en is ook nu de betrachting. Weliswaar vanuit een ander perspectief, eentje die we minder gewoon zijn. Het is op deze momenten dat Club Brugge moet opstaan", klinkt het.

Club Brugge staat inmiddels op een vijfde plek in de stand en telt twee punten achterstand op KAA Gent, dat het komend weekend opneemt tegen RFC Seraing.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s