FC Barcelona flirt weer met Messi: 'We hebben al contact gehad met zijn omgeving'

FC Barcelona flirt weer met Messi: 'We hebben al contact gehad met zijn omgeving'

31-03-2023 15:45

Bij FC Barcelona flirt men opnieuw met Lionel Messi. Rafael Yuste, de vicepresident en sportief directeur van de club, laat openlijk weten dat de Catalanen serieus hopen op een terugkeer van de wereldkampioen.

President Joan Laporta en trainer Xavi lieten eerder al weten dat de deur bij Barcelona openstaat voor een terugkeer van Messi. Nu gaat Yuste nog een stapje verder. "We hebben contact gehad met het kamp-Messi", zegt hij tegenover Spaanse media. "Leo weet hoeveel we hem hier waarderen. Ik zou graag zien dat hij terugkomt."

"We zijn verliefd op Messi en ik denk dat hij ook verliefd is op de club en stad Barcelona", gaat Yuste verder. "Als we aan alle salarisvoorwaarden van La Liga voldoen, kunnen we een poging wagen. President Laporta heeft de vader van Messi al gezien, er is een goede band."

"Natuurlijk hebben er geen aanvalsplan, want ik wil niet dat PSG het op die manier opvat", vervolgt Yuste. "Maar als we Messi terug laten keren naar Barcelona, zou dat het perfecte einde zijn van een heel mooi verhaal."

Donderdag kwam nog naar buiten dat een contractverlenging van Messi bij Paris Saint-Germain gecompliceerd is. De Argentijn drukt namelijk zwaar op het salarisbudget van de Franse grootmacht.