Waarom zouden we de drie punten niet thuishouden tegen Antwerp?

"Waarom zouden we de drie punten niet thuishouden tegen Antwerp?"

31-03-2023 12:29
1

Zulte Waregem kan binnenkort terug rekenen op Modou Tambedou (19). De middenvelder kampte maandenlang met een enkelblessure, maar kan Essevee nog helpen in de strijd tegen degradatie. 

"Ik voel me echt goed en na drie maanden ben ik stilaan weer de oude", stelt Tambedou in Het Nieuwsblad. "Na die operatie mocht ik zeker geen stappen overslaan. Gelukkig werd ik goed bijgestaan door de medische staf van de club en nu sta ik echt dicht bij mijn terugkeer. Binnen een tiental dagen hoop ik ook effectief opnieuw bij de selectie te komen."

Tegen Antwerp kan Tambedou niet meedoen, maar toch heeft hij vertrouwen. "Uiteraard wil ik het team zo snel mogelijk helpen en ik geloof rotsvast in de goede afloop. We hebben echt genoeg kwaliteit om het behoud te verzekeren. Antwerp is uiteraard een topclub, maar wij bewezen al eerder dat we dan vaak net op ons best zijn. Waarom zouden we dan niet gewoon de drie punten thuis kunnen houden?"

Tambedou tekende vorige zomer een tweejarig profcontract bij Zulte Waregem. Hij komt uit de jeugd van Venezia, een club uit de Serie B.