Storck redder in nood bij KV Kortrijk? Doet denken aan Vanhaezebrouck

Storck redder in nood bij KV Kortrijk? "Doet denken aan Vanhaezebrouck"

31 maart - 12:16
1

Bernd Storck lijkt het weer te gaan flikken bij KV Kortrijk. CEO Mathias Leterme is vol lof over zijn coach, die hem doet denken aan Hein Vanhaezebrouck. 

"Er was iemand nodig die in de kleedkamer structuur, lijn en discipline kon brengen en dat kreeg hij erin", aldus Leterme bij Krant Van West-Vlaanderen. "Daar is hij erg sterk in. Er wordt nu anders naar wedstrijden toegeleefd, iedereen moet vroeger op de club zijn en de manier van trainen en spelen is anders. Zo krijgt iedereen het gevoel: dit is een nieuw begin, alles is weer mogelijk."

Leterme wil dan ook graag door met Storck. "Storck is een vakman, een man die voetbal leeft, een echte workaholic. Ik vraag hem soms waar hij al die energie vandaan haalt. Dat is niet normaal. Hij werkt van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Maar je kan ook wel eens met hem lachen en zeveren, hoor. Soms doet hij mij een beetje denken aan Hein Vanhaezebrouck."

KV Kortrijk heeft nog vier speeldagen om zich van het behoud te verzekeren. Momenteel staat het op een veertiende plaats in de Jupiler Pro League

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s