Bolingoli: Het zou fijn zijn om Club Brugge eens te verslaan dit seizoen

Bolingoli: "Het zou fijn zijn om Club Brugge eens te verslaan dit seizoen"

31-03-2023 12:00 Laatste update: 12:18
7

KV Mechelen speelt op zondag tegen Club Brugge. Voor Boli Bolingoli is dat een bijzondere wedstrijd, want hij maakte zijn profdebuut bij Club. Hij wil zich dan ook graag bewijzen.

"Dat blijft natuurlijk een speciaal duel voor me", geeft Bolingoli aan bij Het Laatste Nieuws. "Met spelers als Vanaken en Mechele heb ik nog samengespeeld. Het bestuur is nog hetzelfde als in mijn periode. Het zou fijn zijn om Club eens te verslaan dit seizoen. We hebben geen simpel seizoen achter de rug. We willen nog punten pakken en zo met een goed gevoel naar die bekerfinale toeleven."

Bolingoli kampte dit seizoen met een spierblessure én pubalgie. Hij zoekt nu naar zijn beste niveau. "Ik werk eraan om steeds fitter te worden. Met pubalgie had ik een zeer lastige blessure. Je moet proberen mentaal sterk te blijven, want als je negatief begint te gaan denken, kan de blessure ook erger worden. Hopelijk blijf ik nu blessurevrij en kan ik alle wedstrijden in april gewoon meespelen."

Bolingoli werkte in totaal 64 wedstrijden af voor Club Brugge. Hij heeft ook voor onder meer Rapid Wenen en Celtic gespeeld.