De Condé: Genk zou heel makkelijk meedraaien in middenmoot Bundesliga

De Condé: "Genk zou heel makkelijk meedraaien in middenmoot Bundesliga"

31 maart - 07:15 Laatste update: 07:16
35

KRC Genk hoopt na de interlandsbreak de laatste fase van de competitie de focus te herpakken. De club pakte slechts 6 punten tijdens de laatste 6 wedstrijden. Toch beweert Head of Football Dimitri De Condé dat Genk makkelijk mee zou kunnen in een topcompetitie. 

"Ik volg de markt goed en ben er zeker van dat Genk heel makkelijk zou meedraaien in de middenmoot van de Bundesliga", vertelde De Condé aan Het Laatste Nieuws.

"Dat Union veel te sterk was voor Union Berlin bewijst dat onze competitie hoog mag worden ingeschat", zei de technisch directeur van Genk na de Europa League-winst van de geduchte concurrent in de Jupiler Pro League.

"We weten waar wij als Genk voor staan en moeten hier energie uit halen. Laat dit allemaal tools zijn om er in ons stadion een heksenketel van te maken", aldus De Condé die de laatste matchen alles op alles wil zetten met Genk om het kampioenschap te behalen.

KRC Genk staat op dit moment bovenaan met 3 punten voorsprong op Royale Union Saint Gilloise. De ploegen hebben nog 4 matchen te gaan en Union is de afgelopen wedstrijden steeds dichterbij de koppositie in het klassement gekomen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s