KRC Genk gaat vol voor de titel: De beste ploeg met het beste voetbal

KRC Genk gaat vol voor de titel: "De beste ploeg met het beste voetbal"

31 maart - 18:17
7

De Belgische competitie gaat de laatste rechte lijn in en binnenkort gaan de Champions' Play-Offs van start. Daarin zal beslist worden wie de titel wint. En volgens Mike Trésor moet dat dit seizoen KRC Genk worden.

Wouter Vrancken wou er zich nog niet over uitspreken, maar voor Trésor is het duidelijk: hij wil dit seizoen de titel pakken. "Kampioen worden is de ambitie. We gaan in de laatste wedstrijden proberen een zo goed mogelijke positie voor de start van Play-Off 1 af te dwingen", klinkt het bij Transfermarkt.

Volgens de middenvelder verdient Genk het dit seizoen ook om de titel te pakken. "Als je naar onze prestaties kijkt en het werk dat we verzetten, zou naast de titel grijpen een grote teleurstelling zijn voor iedereen binnen de club. Antwerp en Union SG zullen de grootste uitdagers zijn. Ondanks dat we beseffen dat de beste ploeg niet altijd wint, hebben wij de beste ploeg en brengen we sinds de start van het seizoen het beste voetbal", geeft hij aan.

KRC Genk staat momenteel op een eerste plek, maar zag de voorsprong door een mindere periode slinken tot drie punten op nummer twee Union. Nummer drie Royal Antwerp FC heeft acht punten achterstand.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie