Vormer over vertrek bij Club Brugge: “Huldiging tegen Anderlecht was fenomenaal!”

Vormer over vertrek bij Club Brugge: “Huldiging tegen Anderlecht was fenomenaal!”

30-03-2023 10:47
1

Het zijn een aantal hectische maanden geweest voor Ruud Vormer. Nadat de middenvelder zeven maanden bij Club Brugge niet aan de bak kwam, trok hij naar Zulte Waregem. De overstap zorgde voor speeltijd en dus ook een glimlach op het gezicht van Vormer. Een sleutelbeenbreuk strooide echter roet in het eten. 

De Nederlander gaat in gesprek met Het Belang van Limburg en getuigt over de liefde die hij nog steeds ontvangt van Club Brugge. De overstap naar Zulte Waregem was dan ook geen makkelijke voor Vormer. Op sportief vlak was het zeker de juiste keuze, toch zit blauw-zwart nog steeds diep in zijn hart.

Het afscheid bij de club waar hij negen jaar het mooie weer maakte, deed dan ook pijn.“Negen jaar is niet niets, hè”, klinkt het bij Vormer. “Ik heb er fantastische dingen meegemaakt, fans sturen me nog dagelijks berichtjes.”

Toen Club Brugge het in januari tegen RSC Anderlecht opnam, werd Vormer gehuldigd in het Jan Breydel. Het was een moment dat de Nederlander voor lange tijdzal herinneren. “Dat was gewoon fenomenaal, maar het blijft wat pijn doen”, geeft Vormer toe. “Het waren zonder twijfel de lastigste maanden uit mijn carrière.”