Coucke gaat in zee met ex-voetballer De Sutter: We hebben grote ambities

Coucke gaat in zee met ex-voetballer De Sutter: "We hebben grote ambities"

29-03-2023 21:23
5

RSC Anderlecht-eigenaar Marc Couckeen voormalig Anderlecht- en Club Brugge-aanvaller Tom De Sutter zijn voortaan zakenpartners. De Sutter was al even bezig met de bouw van een padelimperium in België en krijgt voor de uitbreiding naar Nederland nu ook de hulp van Coucke.

Coucke staat erom bekend te investeren in een tal van projecten en heeft met Arenal – het bedrijf dat De Sutter samen met jeugdvriend Mattias Van Hulp heeft opgericht – een nieuw project gevonden. Zij hopen nu na België ook Nederland te kunnen veroveren met padel.

"Padel is een sport die enorm in opgang is en als ondernemers willen wij het marktleiderschap consolideren", zegt Coucke in Het Nieuwsblad. "We hebben grote ambities", gaat De Sutter verder. "Zo willen we naar een systeem waar je als lid van één van onze clubs ook op andere banen van onze club in andere steden kunt spelen als je dat wil."

Arenal heeft in het Nederlandse Kerkrade inmiddels een negende padelclub opgericht. Een tiende is ook nog in aantocht in Lommel.