Union SG maakt excuses naar fans voor kaartverkoop Bayer Leverkusen-uit

Union SG maakt excuses naar fans voor kaartverkoop Bayer Leverkusen-uit

29-03-2023 15:05 Laatste update: 30-03-2023 10:06
6

Union SG maakt excuses aan de fans door de ongelukkige manier waarop de kaartverkoop voor de uitwedstrijd tegen Bayer Leverkusen tot stand kwam. Er zullen 2343 supporters meereizen met Union naar Leverkusen voor de uitwedstrijd van de kwartfinale van de Europa League.

De reden waarom de kaartverkoop zo moeizaam verliep was als volgt. ‘Een online verkoop was niet mogelijk omdat de ticketservice van Leverkusen met een ander systeem werkt, onze dienst moest daarom alle tickets handmatig koppelen aan de naam en datum van een koper’, weet RTBF.

Union SG maakt zijn excuses voor de lange wachttijden van de fans. ‘De club wil zich excuseren voor de slechte organisatie en de lange wachtrij voor tickets voor de uitwedstrijd tegen Leverkusen van gisteren 28 maart. We zullen er alles aan doen om in de toekomst een efficiëntere service te bieden’, meldt Union via zijn officiële kanalen.

Union SG heeft zich knap geplaatst voor de kwartfinale van de Europa League door over twee wedstrijden te winnen van Union Berlin. Nu staat de volgende Duitse tegenstander op het programma, Bayer Leverkusen. De twee teams zullen in een dubbele ontmoeting uit moeten maken wie door gaat naar de halve finale.