Van Der Elst over Champions’ Play-Offs: KAA Gent is voor mij  dé topfavoriet

Van Der Elst over Champions’ Play-Offs: "KAA Gent is voor mij dé topfavoriet"

29-03-2023 13:55
19

De ontknoping van de Jupiler Pro League zit eraan te komen, vooral het laatste ticket voor de Champions’ Play-Offs is dringen geblazen. Het belooft een spannende ontknoping te worden. Oud-voetballer Franky Van Der Elst vertelt wie hij als de favoriet ziet.

Van Der Elst ziet een duidelijke favoriet, volgens Van der Elst bestaat er geen twijfel over dat KAA Gent het gaat worden. “AA Gent is voor mij absoluut dé topfavoriet om play-off te halen. De Buffalo's zijn in vorm, staan op het juiste moment in de top vier en hebben voorin Gift Orban lopen”, vertelt Van Der Elst aan Het Belang van Limburg.

Van Der Elst ziet dan wel een duidelijke favoriet in Gent voor de vierde plek, hij ziet toch ook dat de club nog wel een zwaar programma voor de boeg heeft. “Ze hebben wel nog een zwaar programma, zeker met die wedstrijden in de Conference League tegen West Ham”, vertelt Van Der Elst.

Van Der Elst ziet de confrontatie met Union SG als een belangrijke horde in de laatste vier wedstrijden. “Als Gent dan niet onderuitgaat, zullen ze er zeker bij zijn”, besluit Van Der Elst. Gent heeft nog vier wedstrijden te spelen en heeft twee punten meer dan nummer vijf Club Brugge.