De Bruyne geniet van Belgisch voetbal en Duits slotoffensief: “Goed om af te zien”

De Bruyne geniet van Belgisch voetbal en Duits slotoffensief: “Goed om af te zien”

28 maart - 22:56
7

Dinsdag zagen we eindelijk weer een Kevin De Bruyne op het allerhoogste niveau bij de Rode Duivels. Na de match genoot de kapitein van de Belgen na de 2-3 winst tegen Duitsland.

"Het was een leuke match vol met inzet", reageerde KDB voor de camera van VTM. "Het eerste halfuur was heel goed. Daarna was het iets moeilijker. We moesten nog een beetje zoeken wanneer we kort dan weer lang moeten spelen."

Na de 1-3 van De Bruyne werd het toch nog spannend, maar dat vond de aanvoerder helemaal niet eeg. "Het is goed dat we nog moesten nog afzien. De ploeg heeft laten zien dat ze ook dat kunnen. Natuurlijk moeten we het zolang mogelijk proberen vol te houden, maar de combinaties waren er. Vandaag waren er veel positieve dingen."

De eerste twee matchen van Tedesco vielen in de smaak. "Het is leuk om zo te voetballen. Voor iedereen. Het was niet alleen goed offensief, maar ook defensief. We probeerden goed druk te zetten. De coach heeft een goede basis gelegd. Zijn manier van spelen zit er al een beetje in."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie