Son trekt boetekleed aan na Conte-ontslag: 'Ik voel me verantwoordelijk'

Son trekt boetekleed aan na Conte-ontslag: 'Ik voel me verantwoordelijk'

28 maart - 20:23
1

Het ontslag van Antonio Conte bij Tottenham Hotspur zit Heung-Min Son niet lekker. De Zuid-Koreaanse vleugelaanvaller trekt zelf ook het boetekleed aan, twee dagen nadat de Italiaanse manager de laan uit werd gestuurd. 

"Het spijt me zeer", aldus Son na afloop van het oefenduel tussen Zuid-Korea en Uruguay (2-1), geciteerd door The Telegraph. "Ik wil hem bedanken. Ik weet niet wat andere spelers van hem vinden, maar ik heb spijt. Ik had meer moeten laten zien, maar dat lukte niet. Ik heb het team niet kunnen helpen en ik voel me verantwoordelijk voor zijn vertrek. Hij is een goede coach met veel ervaring, ik weet zeker dat de rest van zijn carrière een succes wordt."

De productie van de vleugelaanvaller is dit seizoen inderdaad een stuk minder dan afgelopen jaargang, toen hij liefst 23 doelpunten maakte. Zijn teller staat nu pas op zes treffers. Op maandag 3 april hervat Spurs, dat het seizoen afmaakt met Christian Stellini als trainer, de competitie. Dan staat het duel met Everton op het programma. In Engeland wordt in de tussentijd ook de naam van Julian Nagelsmann, onlangs ontslagen bij Bayern München, in verband gebracht met de huidige nummer vier van de Premier League

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s