Van Hanegem lovend over Janssen (Antwerp) en Verbruggen (Anderlecht)

Van Hanegem lovend over Janssen (Antwerp) en Verbruggen (Anderlecht)

28-03-2023 17:25 Laatste update: 17:34
1

Van Hanegem, de bekende Nederlandse oud-voetballer en oud-hoofdtrainer, deelt zijn mening over het Nederlands elftal. Van Hanegem vraagt zich af waarom Royal Antwerp FC spits Janssen niet mee doet en ziet een mooie toekomst voor Bart Verbruggen van RSC Anderlecht.

Van Hanegem ziet dat het Nederlands elftal nu niet beschikt over een echte doelpuntenmaker van niveau. Volgens Van Hanegem had Janssen van Antwerp dit goed in kunnen vullen. “Ik vind Vincent Janssen van Antwerp - waar Mark van Bommel uitstekend werk verricht - als spits meer hebben dan Weghorst. Het is mij een raadsel waarom die heeft bedankt voor de nationale ploeg”, vertelt van Hanegem aan Het Laatste Nieuws.

Van Hanegem deelt ook nog zijn mening over Verbruggen, de Nederlandse doelman van Anderlecht. Van Hanegem herkent dat het Nederlands elftal nu niet beschikt over een eerste keuze zoals Thibaut Courtois dat bij de Rode Duivels wel is. ”Ik hoor trouwens goeie verhalen over Bart Verbruggen van Anderlecht. “Het wordt weer eens tijd dat er een topper tussen de palen komt bij Nederland”, besluit van Hanegem.