'Nederlandse doelman kan Premier League-stap maken door transferclausule'

'Nederlandse doelman kan Premier League-stap maken door transferclausule'

28 maart - 15:25

Mark Flekken staat in de belangstelling van Brentford. De Premier League-club is overtuigd geraakt van de 29-jarige Nederlander, die door een transferclausule voor een schijntje is op te pikken bij SC Freiburg, meldt Kicker.

Brentford houdt rekening met een vertrek van David Raya. De Spaanse keeper heeft onder meer de interesse van Tottenham Hotspur gewekt. Mocht hij vertrekken, dan richten The Bees hun pijlen op Flekken, zo schrijft het doorgaans goed ingevoerde Duitse blad. De Oranje-doelman kan voor dertien miljoen euro worden overgenomen. Dat is voor de Engelsen geen obstakel.

Freiburg doet er desondanks alles aan om Flekken te behouden. De Nederlander wordt als één van de pijlers onder de opmars in de Bundesliga gezien. De club hoopt voor 1 mei duidelijkheid te krijgen over zijn ambities. Het feit dat Freiburg in de race is voor een Champions League-ticket zou hem kunnen verleiden tot een langer verblijf. Tegelijkertijd kan Brentford hem een fors salaris én Premier League-voetbal bieden.

In het Europa-Park Stadion wachten ze daardoor gespannen af. 'Succes wekt interesse op', concludeert Kicker.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie