Ancelotti: Ik wil voor rest van mijn leven bij Real Madrid blijven

Ancelotti: "Ik wil voor rest van mijn leven bij Real Madrid blijven"

28-03-2023 13:29
2

Carlo Ancelotti wil niets weten van de geruchten over zijn toekomst en maakt duidelijk bij Real Madrid te willen blijven. De Italiaan houdt zijn lippen stijf op elkaar over bondscoachschap bij Brazilië en blijft trouw aan zijn woord tegenover Marca.

Ancelotti stelt de Madrid-supporters gerust en geeft zijn reactie op de geruchten die om hem heen cirkelen. "Ik wil bij Real Madrid blijven. Ik ben gelukkig hier. Ik heb al meerdere keren gezegd dat ik voor de rest van mijn leven bij Real wil blijven", verkondigt de oefenmeester. Vorige week werd er hevig gespeculeerd over de toekomst van Ancelotti in de hoofdstad van Spanje. Ednaldo Rodrigues, voorzitter van de Braziliaanse voetbalbond, schijnt gecharmeerd te zijn van de voormalig Everton-manager en ziet hem graag bij de Seleção.

Het contract van Ancelotti loopt in 2024 af bij Los Blancos, waar hij goed was voor zilverwaar in zijn eerste jaar. Dit seizoen gaat de hoofdtrainer wat minder goed af. Madrid bevindt zich in een benauwde positie in de Copa del Rey, waar ze een 1-0 verlies tegen FC Barcelona schoon moeten poetsen. In de competitie lopen ze twaalf punten achter op dezelfde Catalaanse concurrent en lijkt een titel uit zicht. Op Europees vlak doet de ploeg van Ancelotti het daarentegen vlekkeloos en wacht hen een tweeluik met Chelsea.