Hubert over toekomst bij Anderlecht: Verschillende mogelijkheden

Hubert over toekomst bij Anderlecht: "Verschillende mogelijkheden"

28-03-2023 12:16 Laatste update: 12:24

David Hubert (35) is dit seizoen het ouderdomsdeken bij RSCA Futures. Doet hij ook volgend seizoen mee? Er zijn alvast al gesprekken geweest, zo bevestigt Hubert.

"We gaan binnenkort bekijken hoe alles zit", geeft Hubert aan bij de podcast Radio Radzinski. "We moeten samen bekijken hoe we een eventuele samenwerking verder zien. De volgende stap is mijn trainerscarrière. Er zijn verschillende mogelijkheden. T2 bij de Futures, een jeugdploeg trainen, instappen bij een staf in Eerste Klasse… Ik ga dat de komende weken rustig bekijken."

Hubert werd afgelopen zomer enigszins verrassend toegevoegd aan de kern bij RSCA Futures. Vorig seizoen speelde hij nog veertien wedstrijden bij Zulte Waregem in de Jupiler Pro League. Verder heeft hij nog onder meer KRC Genk, KAA Gent en OH Leuven op zijn cv staan. 

Hubert was dit seizoen alvast een belangrijke schakel voor RSCA Futures. Hij speelde er al 25 wedstrijden, waarvan 23 als basispion. Anderlecht staat momenteel op een zesde plaats in de promotiepoule van 1B, maar mag uiteraard niet promoveren.