'Barcelona moet vrezen: Bayern wil mogelijk toeslaan na nederlaag in de rechtbank'

'Barcelona moet vrezen: Bayern wil mogelijk toeslaan na nederlaag in de rechtbank'

28 maart - 09:11
1

Bayern München houdt de situatie van Gavi bij FC Barcelona nauwlettend in de gaten. De talentvolle middenvelder beschikt plots over een aflopend contract, terwijl Der Rekordmeister al jaren een oogje heeft op hem.

Dat schrijft de Duitse tak van Sky Sport. Gavi had eigenlijk een contract tot medio 2026 bij Barça, maar dat is teruggedraaid door La Liga. De Catalanen zouden buiten hun salarisbudget om hebben gehandeld bij de verlenging. Later stelde de rechter Barcelona in het gelijk, maar de club diende zijn zaak te laat in. Daardoor is de contractverlenging van Gavi definitief opgeheven.

De kleine dribbelaar is daardoor al vrij om te onderhandelen met andere clubs over een transfervrije overstap. Bayern is niet concreet, maar kijkt wel nauwlettend naar Gavi, zo meldt Sky. Op dit moment heeft de Duitse kampioen echter te veel spelers op zijn positie. 'Dit is een situatie om in de gaten te houden', zo schrijft Sky.

De nog maar achttienjarige Gavi is één van de grootste talenten ter wereld. Het opleidingsproduct van Real Betis en Barcelona is nu al een belangrijke kracht in het elftal van de Spaanse koploper.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie