Lukaku aast op revanche: ‘Zonder hem Rode Duivels compleet onthoofd’

Lukaku aast op revanche: ‘Zonder hem Rode Duivels compleet onthoofd’

28-03-2023 08:46 Laatste update: 10:22
4

Romelu Lukaku is in clubverband nog op zoek naar zijn beste vorm, maar de aanvaller wil bij de Rode Duivels tonen nog steeds één van de beste afmakers ter wereld te zijn.

En dat liet Big Rom meteen zien tegen Zweden. Een hattrick en het vingertje voor de mond voor de criticasters (ook op het WK). ‘We moeten eerlijk zijn. Als Romelu Lukaku de Rode Duivels net als Eden Hazard vaarwel had gezegd, dan was deze ploeg compleet onthoofd geweest. Dit België zou (veel) minder gevreesd worden zonder Big Rom’, klinkt het bij Het Nieuwsblad.

“Als Lukaku speelt, moeten we ons aanpassen”, klonk het dan ook bij Duitsland, de tegenstander van vanavond. ‘Niemand heeft zijn power én torinstinct: noch Loïs Openda noch Michy Batshuayi, laat staan iemand als Hugo Cuypers van Gent. Zelfs een topland als Duitsland is zwaar op zijn hoede.’

Lukaku wil zich ook bewijzen om bij Inter te kunnen blijven. Voorlopig lijkt de aanvaller terug te keren naar Chelsea na een minder geslaagde huurperiode bij de Italiaanse landskampioen. Big Rom heeft nog een paar maanden om te schitteren.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)