KV Mechelen breekt contract open en verlengt met kledingpartner Erreà tot 2027

KV Mechelen breekt contract open en verlengt met kledingpartner Erreà tot 2027

27 maart - 14:10 Laatste update: 14:12

KV Mechelen verzekerde zich van een samenwerking van 4 seizoenen met kledingpartner Erreà. De finalist van de Beker van België van had al een lopende verbintenis met Erreà. Dat meldt KV Mechelen via de officiële kanalen.

Erreà werd partner van KV Mechelen in 2021. Het contract zou nog tot en met 2025 duren, maar de twee partijen besloten om het lopende contract open te breken en te verlengen tot 2027.

“De verlenging tot en met 2027 was voor ons een logische stap, we zijn een familiebedrijf en delen heel wat waarden met KV Mechelen. We gaan de komende jaren samen nog een mooi pad bewandelen”, vertelde Pierpaolo Lanzi, de export manager van de kledingpartner.

“Tijdens de eerste 2 seizoenen van het partnership werkten we alvast heel intensief en professioneel samen. Dit overtuigde ons om het doorlopende contract met hen open te breken en langer met elkaar in zee te gaan’’, zei Frank Lagast, de CEO van KV Mechelen.

‘Het resultaat van een proactieve en positieve samenwerking kon je eerder al opmerken. Errea verzorgde de afgelopen jaren onze wedstrijdtenues en ging dit seizoen nog een stapje verder met het produceren van een retroshirt, een item dat men in gelimiteerde oplage in de shop kon verkrijgen en op enkele dagen uitverkocht was’, aldus KV Mechelen die de berichtgeving gaf op de officiële website.

KV Mechelen speelt op zondag 30 april om 14.30 de finale van de Beker van België. De ploeg van trainer Steven Defour strijdt dan tegen het Royal Antwerp FC van Mark van Bommel. KV Mechelen staat 13e in de Jupiler Pro League.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie