Martinez geen spijt van terughalen Ronaldo: Hij is uniek, erg belangrijk

Martinez geen spijt van terughalen Ronaldo: "Hij is uniek, erg belangrijk"

27 maart - 12:05
8

Roberto Martinez is sterk begonnen aan zijn periode als bondscoach van Portugal. De oud-bondscoach van de Rode Duivels won met Portugal met 4-0 van Liechtenstein en ook met 6-0 van Luxemburg tijdens de EK-kwalificatie. Dit zijn niet de sterkste tegenstanderes, maar Martinez benadrukt het belang van de veelbesproken aanvaller Cristiano Ronaldo.

Er bestonden veel vraagtekens over de verdere interlandcarrière van Ronaldo, maar hij werd door Martinez weer opgeroepen voor Portugal en wist in twee duels al vier keer te scoren. "Cristiano heeft een ongelooflijke internationale ervaring. Hij is uniek, wereldwijd zelfs, met 198 caps. Zijn ervaring is erg belangrijk in de kleedkamer", citeert Sporza Martinez.

Ronaldo zelf gaf ook aan zeer content te zijn met de prestaties van Portugal. De 38-jarige aanvaller van Al-Nassr uit Saudi-Arabië gaf dit aan via zijn instagram pagina. "Twee wedstrijden, twee overwinningen, het doel is bereikt. Ik ben blij dat ik heb kunnen bijdragen aan deze zeer positieve start van onze selectie", aldus Ronaldo.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s