‘Doelman Casteels (ex-Genk) onder de lat bij Rode Duivels tegen Duitsland’

‘Doelman Casteels (ex-Genk) onder de lat bij Rode Duivels tegen Duitsland’

27-03-2023 08:10
6

Koen Casteels verschijnt dinsdag onder de lat bij de Rode Duivels in de oefenwedstrijd tegen Duitsland. Door de lichte blessure van eerste doelman Thibaut Courtois en het afscheid van Simon Mignolet, komt er nu een plek vrij onder de lat voor Casteels. Casteels krijgt op deze manier de mogelijkheid om zijn vijfde interland te beleven bij de Rode Duivels.

Voor Casteels is Duitsland geen onbekende plek, Casteels is de doelman van VFL Wolfsburg, waarvoor hij dit seizoen al 27 wedstrijden onder de lat stond. Nu staat Casteels weer onder de lat in Duitsland, alleen dan namens de Rode Duivels, weet het Nieuwsblad. Bij Wolfsburg is Casteels de ploegmaat van een andere Rode Duivels Sebastiaan Bornauw (ex-Anderlecht).

Een lichte blessure aan de adductoren is de reden waarom Courtois niet onder de lat zal verschijnen. De doelman van Real Madrid kampte eerder dit seizoen met een blessure. Mignolet, de gouden schoen winnaar van Club Brugge, heeft afscheid genomen, maar gaf aan dat als de Rode Duivels in hoge nood zijn, ze altijd mogen bellen.