'AS Roma twijfelt door blessuregevoeligheid over toekomst van Wijnaldum'

'AS Roma twijfelt door blessuregevoeligheid over toekomst van Wijnaldum'

26-03-2023 21:09
1

AS Roma wil eigenlijk alleen verder met Georginio Wijnaldum als hij nog één jaar gehuurd kan worden van Paris Saint-Germain, dat meldt Corriere della Sera. Volgens de Italiaanse krant heeft de club twijfels vanwege de blessuregevoeligheid van de Nederlander.

Wijnaldum, die bij PSG nog een contract heeft tot medio 2024, maakte afgelopen zomer op huurbasis de overstap naar Roma. Daarbij werd een koopoptie afgesproken. De middenvelder, die aan het begin van het seizoen zwaar geblesseerd raakte, kan voor zo’n acht miljoen euro definitief verkassen naar de Italiaanse hoofdstad.

Roma lijkt echter te twijfelen en mikt op nog één jaar huur. Dat lijkt onwaarschijnlijk, aangezien de Oranje-international dan gratis de deur uit zou lopen bij PSG. Wijnaldum is inmiddels weer helemaal fit en speelde afgelopen vrijdag voor het eerst sinds lange tijd weer voor het Nederlands elftal, dat met 4-0 verloor van Frankrijk. Binnenkort is hij weer terug in Nederland, als hij het met Roma in de Europa League speelt tegen Feyenoord.